Neler Yeni

Welcome to Flatcast Terapi

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Sorun Cevaplayalım

Sorular sorun ve topluluğumuzdan yanıtlar alın

Cevap Ver

Soruları cevaplayın ve konunuz da uzman olun

İletişim Ekibi Sizlerle

Uzmanlarımız sorularınızı cevaplamaya hazır...

  • Flatcast Destek Forumu,Flatcast Yardım Destek Sitesi Forum Sitemiz Yeni Kurulmuş Olup Mevcut Kadromuz İle Flatcast Dostlarına Destek Amaçlı Kurulmuştur flatcast tema,flatcast index,png resim,jpg resim,hareketli isim,e kart,gif,flatcast radyo,flatcast destek,tema ve sablon,arka plan,Radyo Kurulum İstekleriniz,Sitemiz Tarafından ''MEVCUT FLATCAST PAYLAŞIMI YAPAN DİGER FORUMLAR GİBİ YAPACAGINIZ HİÇBİR İSTEKTE SİTE ÜYELERİMİZDEN KURAL SARTI İSTENMEDEN YAPILMAKTADIR SİZ DEGERLİ ÜYELERİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEYİ HEDEFLİYORUZ GÖNÜLLÜ KADROMUZLA DESTEK OLMAK İSTİYORUZ Zaten Gönüllü Olarak Bu Paylaşımları Yapıyorsak Üyelere Forumumuzun Belli Kuralı Var Demek Yanlış Ve Mantıksız Olur Diye Düşünüyoruz Siz Flatcast Dostlarımız Olarak Sitemize Üye Olarak Bize Destek Ola Bilirsiniz

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Flatcast Terapi olarak kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.

Bu doğrultuda işbu Flatcast Terapi Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Kişisel bilgilerinizle ilgili sorularınız varsa lütfen iletişim adresinden bizimle irtibat kurunuz.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

Flatcast Terapi Platform’u kullanımı sırasında üyelerinden ürettiği aşağıda belirtilen kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektedir:

  • Kullanıcı Bilgisi
  • Kullanıcı E-Posta Bilgisi
  • Kullanıcı İşlem Bilgisi
  • Kullanıcı IP Adresi
  • Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Flatcast Terapi Veri Sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, üyelik kaydı ve hesabının oluşturulması ve buna ilişkin kayıtların tutulması, Veri Sahibi’nin Platform üzerinden sağlanan hizmetlerden faydalandırılması;

  • İleti gönderimi
  • Destek ve çözüm süreçlerinde yer alma
  • Dosya ekleme ve/veya indirme hizmetleri
  • Profili açık kulanıcılar ile iletişim kurabilme.

Sistem hatalarının tespit edilerek performans takibinin yapılması ve Platform’un işleyişinin iyileştirilmesi, bakım ve destek hizmetleri ile yedekleme hizmetlerinin sunulması amaçları dahil olmak üzere Flatcast Terapi tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ile bu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Flatcast Terapi tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Flatcast Terapi ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile Flatcast Terapi ’nın ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla işlenebilecektir.:

Veri Sahiplerinin Onayı Doğrultusunda İşlenecek Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları

Veri Sahibi’nin açık rızası kapsamında, Platform üzerindeki hareketlerini takip ederek kullanıcı deneyiminin artırılması, istatistik oluşturulması, profilleme yapılması kapsamında,

  • Sitemizdeki etkinlikleri size bildirmek için e-posta adresinizi kullanabiliriz.
  • Sitemizde belirli işlemleri gerçekleştirdiğinizde IP adresiniz kaydedilir. IP adresiniz asla kamuya açık değildir.
  • Sizi ilgilendirebilecek sitemizdeki faaliyetlerimizi size bildirmenin yanı sıra, zaman zaman tüm üyelerle haber bültenleri veya duyurular gibi önemli bilgileri e-posta yoluyla iletmek isteyebiliriz. Profilinizde bu tür e-postaları etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
  • Sitemizle etkileşiminiz sırasında sizinle ilgili kişisel olmayan bilgileri toplayabiliriz. Bu bilgiler, kullandığınız tarayıcı veya cihaz türü hakkında teknik bilgiler içerebilir. Bu bilgiler yalnızca analiz amacıyla ve sitemize gelen ziyaretçi sayısını izlemek için kullanılacaktır.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmektedir.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Bize sağladığınız bilgilerin güvende olmasını sağlamaya kararlıyız. Yetkisiz erişimi veya ifşayı önlemek için, topladığımız bilgileri korumak ve güvenceye almak için uygun önlemler ve prosedürler uyguladık.

  • Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Sizinle ilgili tuttuğumuz kişisel verilere erişme veya bir kopyasını alma hakkına sahipsiniz. Bunu yapmak için lütfen bize ulaşın . Sizin için tuttuğumuz bilgilerin eksik veya yanlış olduğuna inanıyorsanız, bu bilgileri doldurmamızı veya düzeltmemizi istemek için bize ulaşabilirsiniz
  • Ayrıca kişisel verilerinizin silinmesini isteme hakkına da sahipsiniz. Kişisel verilerinizi kaldırmamızı isterseniz lütfen bize ulaşın .

Gizlilik Politikasının Kabulü

Söz konusu hakların kullanımına ilişkin talepler, kişisel veri sahipleri tarafından Flatcast Terapi adresinde yer alan 6698 sayılı Kanun Kapsamında Flatcast Terapi tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletilebilecektir. Flatcast Terapi, söz konusu talepleri otuz gün içerisinde sonuçlandıracaktır.

Sitemizin kullanımına devam etmek, bu politikayı kabul ettiğinizi gösterir. Politikayı kabul etmiyorsanız lütfen bu siteyi kullanmayın. Kayıt olurken gizlilik politikasını açıkça kabul etmenizi rica ederiz

Gizlilik Politikası’ndaki Değişiklikler

Flatcast Terapi Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Gelecekte değişirse bu politikadaki bilgileri incelemeniz ve yeniden kabul etmeniz istenebilir. Doğrudan iletişim kurulamaması durumunda, Güncel Politika Platform’da yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

CAPTCHA gizlilik politikası

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır. Gizlilik Politikası ile korunmaktadır ve Kullanım Şartları geçerlidir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst Alt